Str. Erou Iancu Nicolae 71

Adresa Complex Little London

+40 745 02 45 43

Telefon Edificia Rafael

Luni - Vin: 8:00 - 17:30

Program de vizionare

Logo-Rafael-Little-London-nou

,,Casele londoneze nu se caracterizează printr-un singur stil arhitectural, deoarece au fost construite în perioade diferite de timp. Dacă te plimbi pe străzile din Londra, poți trece pe lângă case victoriene, georgiene (de la primii patru regi britanici cu numele George, nu de la Georgia), case în stil Tudor și case moderne. Case vechi de sute de ani se află în vecinătatea unor construcții noi, moderne’’. Articol creat de revista „Casa Mea”.

Cel mai ambițios și mai nou proiect de anul acesta, 2018, se intitulează Rafael Little London, acolo unde eleganța și luxul sunt la ele acasă. Proiectul este unul ambițios și propune vile de tip înșiruite, 14 la număr, fiecare casă este independentă, cu fundații separate și pereți individuali. Arhitectura este gândită și desenată de binecunoscutul arhitect renumit Sorin Puran.Regimul de înălțime al caselor este P + 2E (parter + 2 etaje). Suprafața construită a unei case este de 330 mp iar utilă, 285 mp, suprafața de teren între 220-250 mp, fiecare casă va avea și o cota indiviză de 21 mp și este prevazută cu 2 locuri de parcare incluse în prețul casei; suprafața totală a terenului este de 4000 mp iar drumul de servitute este de 700 mp. Fundații solide din beton armat, structura de rezistență a casei este prevăzută cu stâlpi și grinzi din beton armat, plăci și planșee din beton armat și zidărie portantă în sistem Porotherm. Casele vor avea toate utilitățile, apă din rețeaua publică, curent electric trifazat, gaze și fibră optică. Casele sunt prevăzute cu încalzire în pardoseală, cu centrală pe gaze.

Finisaje interioare: parchet triplu stratificat, marmură și granit, faianță și gresie Marazzi Italia; obiecte sanitare: baterii Grohe, grup sanitar Ideal Standard, Roca și Kludi; centrală termică: Vaillant și Viesmann. Tâmplăria interioară: uși interioare de la Pinum by Nusco Grup, modelate albe; balustrade lucrate din fier forjat; zugrăveli interioare marca Caparol (lavabile); climatizare: aer condiționat Daikin Inverter (încălzire și răcire; 24.000 BTU, 12.000 BTU, 9.000 BTU).

Finisaje exterioare: acoperiș Gerard Belgia; Balcoane din fier forjat; vopseli lavabile marca Caparol; Tâmplăria exterioară: tâmplărie Salamander, grosime 82 mm, 7 camere, geam Tripan, sistem oscilobatant Pinum by Nusco Grup; Soclul + treptele exterioare confecționate din granit; Grădinile vor fi prevazute cu sistem de irigații individual; Aleile și drumul principal vor fi pavate cu dale și pavele marca Semmerlock, cu strat de uzură. Apele pluviale de pe acoperiș vor fi evacuate prin burlanele caselor direct în conducta de canalizare. Drumul de acces se va face din strada principală și are o lățime de 6 m (lățimea permite trecerea a 2 mașini una pe lângă cealaltă cu ușurință).

Proiectul se situează la doar cațiva km de București, având în vecinătăți Mall Jolie Ville, Mega Image, Lidl, Profi Market, școli și grădinițe particulare, transport în comun RATB, Grădina Zoologică, parcul Casa Albă, Mall Băneasa, Carrefour Băneasa, Ikea și pasaje inedite prin pădure.

În concluzie casele de tip ,,înșiruite” sunt extrem de aerisite și luminoase și se pun una pe cealaltă în evidență formând pe o latură ,,un palat’’ și pe cealaltă parte un ,,alt palat’’, imagini desprinse parcă din Palatul Regal londonez, de pe bulevardul Westminster Abey.

Termenul și nivelul de stadiu al lucrărilor:

Termen Început 1 aprilie 2018 – Termen Finalizare August 2019

Specificații

amplasare

Ilfov, Zona Pipera,Str Erou Iancu Nicolae nr 71 D

285 mp utili

Fiecare locuință are o suprafata construita de 330 mp + 2 locuri de parcare

curte de 250 mp

Fiecare locuință dispune de curte proprie între 220 și 250 mp

număr vile în complex:
14 individuale

Fiecare locuință dispune de 6 camere spațioase

regim de înălțime

Parter + 2 Etaje

anul construirii

Inceput 1 aprilie 2018- Finalizare august 2019

Planurile