Str. Erou Iancu Nicolae 71

Adresa Complex Little London

+40 745 02 45 43

Telefon Edificia Rafael

Luni - Vin: 8:00 - 17:30

Program de vizionare

Pentru ca bunul gust va fi mereu la moda, noi, echipa Rafael Meditera-Neo ne-am gandit sa-l transformam in stil de viata. Arhitectura aparte, va va intampina de fiecare data cand veti ajunge acasa, langa cei dragi. Cele 6 de case din cartierul Rafael Meditera-Neo adopta un stil modern, de tip mediteranean, spatiul fiind luminat, cald si primitor. Curtea interioara este una generoasa ce permite desfasurarea de activitati in aer liber si socializare, impreuna cu familia si vecinii.
Fiecare client are posibilitatea sa-si personalizeze casa,  impreuna cu arhitectii nostri, astfel incat sa beneficieze la finalul procesului de constructie de casa mult dorita.

Proiectul urmareste linii moderne si se axeaza pe exploatarea eficienta a spatiului.
Rafael Meditera-Neo va pune la dispozitie 6 case ce cuprind o suprafata construita de 357 mp si o suprafata utila de 330 mp iar teren liber 120 mp.
Regimul de înălțime al caselor este P + 2E (parter + 2 etaje)
Fiecare casa va contine garaj interior pentru 2 locuri de parcare.

Fundații solide din beton armat, structura de rezistență a casei este prevăzută cu stâlpi și grinzi din beton armat, plăci și planșee din beton armat și zidărie portantă în sistem Porotherm. Casele vor avea toate utilitățile, apă din rețeaua publică, curent electric trifazat, gaze și fibră optică. Casele sunt prevăzute cu încalzire în pardoseală, cu centrală pe gaze.

Structura unei case este de tip duplex insa impresia care se creaza este a unei locuinte de tip individual avand in vedere distanta mare dintre 2 case aflate pe aceeasi fundatie.
Casele sunt construite din caramida Porotherm, izolatie exterioara cu polistiren expandat, peste care se aplica vopsea lavabila caucicata si alucobond decorativ.
Finisajele de lux sunt completate de incalzire in pardoseala,atat la parter cat si la celelate 2 etaje superioare, peste care se aplica un strat de parchet triplustratificat.
Balustradele interioare si exterioare vor fi confectionate din sticla securit.

Finisaje interioare: parchet triplu stratificat, marmură și granit, faianță și gresie Marazzi Italia; obiecte sanitare: baterii Grohe, grup sanitar Ideal Standard, Roca și Kludi; centrală termică: Viesmann. Tâmplăria interioară: uși interioare de la Pinum by Nusco Grup, modelate albe; balustrade lucrate din fier forjat; zugrăveli interioare marca Caparol (lavabile); climatizare: aer condiționat Daikin Inverter (încălzire și răcire; 24.000 BTU, 12.000 BTU, 9.000 BTU).

Finisaje exterioare: Balcoane din sticla securit; vopseli lavabile marca Caparol; Tâmplăria exterioară: tâmplărie Salamander, grosime 82 mm, 7 camere, geam Tripan, sistem oscilobatant Pinum by Nusco Grup; Soclul + treptele exterioare confecționate din granit; Grădinile vor fi prevazute cu sistem de irigații individual; Aleile și drumul principal vor fi pavate cu dale și pavele marca Semmerlock, cu strat de uzură. Apele pluviale de pe acoperiș vor fi evacuate prin burlanele caselor direct în conducta de canalizare. Drumul de acces se va face din strada principală și are o lățime de 5,5 m (lățimea permite trecerea a 2 mașini una pe lângă cealaltă cu ușurință).
Proiectul se situează la doar cațiva km de București, având în vecinătăți Mall Jolie Ville, Mega Image, Lidl, Profi Market, școli și grădinițe particulare, transport în comun RATB, Grădina Zoologică, parcul Casa Albă, Mall Băneasa, Carrefour Băneasa, Ikea și pasaje inedite prin pădure.

Termenul și nivelul de stadiu al lucrărilor:

Termen Început: 1 mai 2021 – Termen Finalizare: decembrie 2021

Terasa exterioara accesibilă Etaj 2

Specificații

Amplasare

Ilfov, Zona Pipera, Str Erou Iancu Nicolae nr 71 D

330 mp utili

Fiecare locuință are o suprafata construita de 357 mp + 2 locuri de parcare in interiorul garajului

Curte de 250 mp

Fiecare locuință dispune de curte proprie liberă de 120 mp

Număr vile în complex:
6 duplexuri de tip individual

Fiecare locuință dispune de 6 camere spațioase

Regim de înălțime

Parter + 2 Etaje

Anul construirii

Inceput 1 mai 2021 - Finalizare decembrie 2021

Planurile