Str. Erou Iancu Nicolae 71

Adresa Complex Little London

+40 745 02 45 43

Telefon Edificia Rafael

Luni - Vin: 8:00 - 17:30

Program de vizionare

Despre Edificia Rafael

Edificia Rafael s-a remarcat de-a lungul timpului prin dezvoltarea de proiecte rezidențiale de o calitate superioară pe piața imobiliară. Mai jos găsiți proiectele rezidențiale realizate de Edificia Rafael.

Anul Construirii: 2019

Little London

Amplasare: Ilfov, Zona Pipera, Str Erou Iancu Nicolae nr. 71 D

Anul Construirii: 2014

Complex Rafael

Amplasare: Ilfov, Zona Pipera, Str Erou Iancu Nicolae nr. 97 

Anul Construirii: 2012

Rafael Brancoveanu

Amplasare: Ilfov, Zona Pipera, Str Erou Iancu Nicolae nr 87

Anul Construirii: 2017

Rafael Mediteraneo

Amplasare: Ilfov, Zona Pipera, Str Erou Iancu Nicolae nr 135

Anul Construirii: 2008

Rafael Suites

Amplasare: Ilfov, Zona Pipera, Str Erou Iancu Nicolae nr 82G

Alte proiecte

Printre primele proiecte ale companiei Edificia Rafael se numara si aceste case, care imediat si-au gasit proprietarii.Unele au fost apreciate pentru naturaletea si simplitatea lor, pentru stilul britanic ,iar pe de o parte influentele mediteraneene si cele brancovenesti au stat la baza ideii dezvoltarii ulterioare a Complexului Rafael, Rafael Brancoveanu, Rafael Mediteraneo si mult asteptatul proiect Rafael Little London.

Ideea de a costrui nu inseamna doar a ridica o casa,ci ideea de a crea,de a da viata unei case,prin unicitatea ei,prin arhitectura ei,iar orice constructor devine ,,mana cereasca care mestereste vasul de lut”.

Echipa Edificia Rafael s-a facut cunoscuta prin seriozitate,munca in echipa,buna colaborare,prezenta de zi de zi a beneficiarului care a analizat in detaliu fiecare ,,piesa’’ montata in santier,asistand la fiecare stadiu de turnare a betonului, si respectand cu strictete toate normele de santier si de ridicare a caselor.

Prin urmare Echipa Edificia Rafael isi propune sa lucreze cu aceasi dorinta si motivatie cu care s-a facut cunoscuta pana in acest moment si la viitoarele proiecte ambitioase pe care le va desfasura in continuare.